Τετάρτη 30 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Στις 5 Απρίλη αρχίζουν οι εκλογές

«Δυο δρόμους έχουμε εμείς οι εργαζόμενοι: `Η να υποστούμε τις επιλογές της εργοδοσίας που θέλουν να φορτώσουν στην πλάτη μας τις συνέπειες της κρίσης για να διατηρήσουν τα κέρδη τους. `Η να αγωνιστούμε για την απόκρουση των αντεργατικών μέτρων και να οργανωθούμε σε κάθε χώρο δουλειάς με σωματειακές επιτροπές και επιτροπές αγώνα. Εμείς σας καλούμε να επιλέξετε το δεύτερο δρόμο». Το κάλεσμα αυτό απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Εμποροϋπαλλήλων» (ΔΑΣΕ) μπροστά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, που αρχίζουν στις 5 του Απρίλη και ολοκληρώνονται στις 11 του Απρίλη.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν: Από την Τρίτη 5/4 έως και τη Δευτέρα 11/4 στα γραφεία του συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5Β - πλ. Μητροπόλεως) από τις 12 μ. έως τις 8 μ.μ. Στο παράρτημα του συλλόγου στην Καλλιθέα (Θησέως 156) Σάββατο και Κυριακή 9 και 10/4, αντίστοιχα, από τις 12 μ. έως τις 6 μ.μ. Στην Αθήνα (Σωκράτους 51 στα γραφεία του σωματείου Καρφούρ - Μαρινόπουλος, ΝΤΙΑ) την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 8/4, 9/4 και 10/4, αντίστοιχα, από τις 12 μ. έως τις 6 μ.μ. Απαραίτητα οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο ασθενείας.

Η παράταξη, στη διακήρυξή της, υπογραμμίζει ότι «ενισχύοντας τη ΔΑΣΕ ενισχύουμε την πάλη για την οργάνωση των εργαζομένων με επιτροπές αγώνα και σωματειακές επιτροπές μέσα στους χώρους εργασίας, ενισχύουμε το ΠΑΜΕ, το αποκούμπι όλων των εργαζομένων. Το σωματείο έχει στελέχη ανιδιοτελή, μαχητικά, το αποδεικνύει στην καθημερινή του δράση. Δεν υπολογίζουν κούραση και θυσίες, δεν τρομοκρατούνται ούτε από τους εργοδότες, ούτε από δικαστικές αποφάσεις. Οι δίκες και οι καταδίκες δεν σταματούν τη δράση μας, δεν μας τρομοκρατούν. Δηλώνουμε σε όλους τους εργαζόμενους ότι θα είμαστε σταθερά με αποφασιστικότητα δίπλα τους, μπροστά στους αγώνες ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές, ενάντια στη βαρβαρότητά τους, για τη ζωή που δικαιούμαστε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ