Παρασκευή 1 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αναβολή για Μπέο

Αναβολή πήρε η προγραμματισμένη για χθες ανωμοτί κατάθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχ. Μπέου, στον αθλητικό εισαγγελέα, Κ. Σιμιτζόγλου. Η κατάθεση μετατέθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη. Σε αμιγώς αθλητικό επίπεδο - ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής στην ΕΠΟ - απολογήθηκαν χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Β. Μαρινάκης μεγαλομέτοχος - πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός (και της Super League).

Κατά τους συνηγόρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (στον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ) δεν έγιναν επεισόδια, αλλά μεμονωμένη είσοδος από καμιά δεκαριά πιτσιρίκια και προληπτική διακοπή. Για τη ρίψη καπνογόνου στον Σάχα, η εκδοχή τους είναι πως ακούμπησε τη φανέλα του, χωρίς να τραυματίσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Σε περίπου 15 μέρες αναμένεται η απόφαση που αφορά τον Β. Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός (κατηγορούνται για δυσφήμιση του αθλήματος). Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν ένσταση θεωρώντας αναρμόδια την επιτροπή να κρίνει αγώνα της Super League. Αρνήθηκαν πως έγινε ό,τι τους προσάπτεται και έδειξαν ως φταίχτες, παίχτες του Παναθηναϊκού και τα ΜΜΕ. Επίσης εγκάλεσαν τον Σισέ γιατί προκαλεί με την συμπεριφορά του (εμφάνιση με φούστα). Στην ερώτηση των δικαστών γιατί δεν παρέστη αυτοπροσώπως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απέφυγαν να απαντήσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ