Παρασκευή 1 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
«Πράσινη πρόκριση», «κόκκινο» αντίο

Το «παρών» σε ένα ακόμη φάιναλ φορ Ευρωλίγκας θα δώσει και φέτος ο Παναθηναϊκός (θα αντιμετωπίσει την Σιένα στις 6 Μάη) αφού από χθες χάρη στην 3η του νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης και οικοδέσποινας της φετινής διοργάνωσης Μπαρτσελόνα (78-67), σφράγισε το εισιτήριο. Αντίθετα ο Ολυμπιακός είπε «αντίο» στα ευρωπαϊκά του όνειρα αφού υπέστη την τρίτη ήττα του από την Σιένα (88-76).

Στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι παρά τα στραβά που τους έτυχαν νωρίς νωρίς (διάστρεμμα ο Νίκολας,φόρτωμα με φάουλ του Διαμαντίδη) κατάφεραν να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Χάρη στην απόδοσή του από τα μισά της τρίτης περιόδου και έπειτα όταν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς ήταν άψογοι επιθετικά και αμυντικά άρχισαν από το 25` να βάζουν σιγά σιγά τις βάσεις της πρόκρισης (56-49).

Στην Τοσκάνη ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά ήταν σκιά του εαυτού του με προβληματική άμυνα (έμεινε και 17 πόντους πίσω) και βασικά ατού του σε κακή μέρα (Σπανούλης, Παπαλουκάς, Μπουρούσης ). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες της ελληνικής ομάδας προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα πλησιάζοντας στους 6 πόντους (66-60) ωστόσο η Σιένα άντεξε και αποδείχθηκε καλύτερη στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ