Τρίτη 5 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΥΓΕΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ
Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στο υπουργείο
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στο υπουργείο
Την απόφαση να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας μέχρι αύριο αποφάσισαν χτες οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην Αθήνα καθώς συνάντησαν τη διγλωσσία της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην επίσχεση εργασίας καθώς τους χρωστούν τα δεδουλευμένα απ' το Δεκέμβρη του 2010, τις δαπάνες για την αγορά στολής και τα εκτός έδρας για όλο το 2010.

Χτες οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ στη διάρκεια της επίσχεσης εργασίας έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας και είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό Χρήστο Αηδόνη, τον γενικό γραμματέα Νίκο Πολύζο και τον γραμματέα Δημόσιας Υγείας Αντώνη Δημόπουλο.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας υποστήριξαν ότι τα εξαιρέσιμα θα ενταλματοποιηθούν σε 15 μέρες, που σημαίνει - όπως το ερμηνεύουν οι εργαζόμενοι - πως οι πληρωμές θα γίνουν το συντομότερο τον Ιούνη. Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση πληρωμή με πολιτική απόφαση, όπως π.χ. την έκδοση υπουργικής απόφασης. Συγκεκριμένη απάντηση δεν πήραν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ όσον αφορά τις δαπάνες για την αγορά στολής, ενώ εντελώς συγκεχυμένες ήταν οι απαντήσεις που πήραν όσον αφορά τις προσλήψεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ