Τρίτη 5 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
BEST WESTERN ΕΛΛΑΔΑΣ
Αύξηση διανυκτερεύσεων και εσόδων

Η αισιοδοξία όλων των φορέων του τουρισμού, αλλά και των αρμόδιων κυβερνητικών παραγόντων, για μια καλή τουριστική χρονιά το 2011, εκφράζεται όλο και περισσότερο, με τους τελευταίους δισταγμούς να υποχωρούν. Την εξέφρασε και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, με δηλώσεις του χτες, εκφράζεται και στην πράξη με τα πρώτα στοιχεία. Η παγκόσμια αλυσίδα διαχείρισης ξενοδοχείων «Best Western», που έχει αναλάβει αρκετά ξενοδοχεία και στην Ελλάδα, ανακοίνωσε χτες ότι το πρώτο τρίμηνο του έτους αυξήθηκαν τόσο οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της, όσο και οι κρατήσεις για τους επόμενους μήνες.

Οι διανυκτερεύσεις αυξήθηκαν κατά 11% και τα έσοδα κατά 4%, πετυχαίνοντας τις καλύτερες επιδόσεις των 3 τελευταίων ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Οι διανυκτερεύσεις που έχουν επιβεβαιωθεί το πρώτο τρίμηνο για το σύνολο του χρόνου παρουσιάζουν αύξηση 16% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2010, με παράλληλη αύξηση 15% στα έσοδα.

Μάλιστα, το τοπικό γραφείο της αλυσίδας ανακοίνωσε ότι ενέταξε στο δυναμικό του από την αρχή του χρόνου 3 νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, 2 στη Ρουμανία, 1 στη Βουλγαρία και 1 στην Αλβανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ