Τετάρτη 6 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Σύγχρονη Εποχή» δυναμικά στην Πάτρα

Σειρά εκδηλώσεων οργανώνει το νέο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στην Πάτρα (Κανακάρη 159) για τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Συγκεκριμένα: 9/4: Παρουσίαση του βιβλίου του Β. Λάζαρη «Ιστορία του εμφυλίου πολέμου στην Αχαΐα», με εισηγητή τον καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ Γιώργο Μαργαρίτη. 11/5: Παρουσίαση ιστορικών ντοκουμέντων του ΚΚΕ που εκδόθηκαν από τη «Σύγχρονη Εποχή». 25/5: Παρουσίαση του βιβλίου του Απτον Σίνκλερ «Ο βασιλιάς άνθρακας» από τη μεταφράστριά του Βασιλεία Παπαρήγα. Αποσπάσματα θα διαβάσει η εκπαιδεύτρια - ψυχολόγος Ευδοκία Στάμου. Θα ακουστούν μελοποιημένοι στίχοι του Απτον Σίνκλερ.

Στο αίθριο του βιβλιοπωλείου, στις 9 και 10/6, θα φιλοξενηθούν οι μικροί φίλοι των εκδόσεων που, με τη συνεργασία εκπαιδευτικών, συγγραφέων και εικονογράφων, θα δημιουργήσουν μια δική τους ιστορία, ένα δικό τους βιβλίο. Τίτλος της γιορτής: «Το παραμύθι της ιστορίας που ήθελε να γίνει βιβλίο». Στις 22/6 θα γίνει παρουσίαση βιβλίων των Μαρξ και Ενγκελς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ