Τετάρτη 6 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΑΒ: Μήνυση προκειμένου να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις που έχει αποφασίσει το σωματείο εργαζομένων της ΕΑΒ, κατέθεσε η διοίκηση της εταιρείας. Το σωματείο αποφάσισε να προχωρήσει σε δύο ωριαίες στάσεις εργασίας κάθε φορά που η εταιρεία θα παίρνει κάποιο εργολαβικό συνεργείο, διεκδικώντας, με αυτόν τον τρόπο, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Την απόφαση της διοίκησης καταγγέλλουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΑΒ.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Σήμερα ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Ενωσης (Σωκράτους 23, 4ος όροφος).

ΕΚΑΒ: Στη σημερινή συνέλευσή τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Αθήνας θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας που άρχισαν προχτές, για τα δεδουλευμένα απ' το Δεκέμβρη του 2010, τις δαπάνες για την αγορά στολής και τα εκτός έδρας για όλο το 2010. Χτες ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης τους υποσχέθηκε ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν δύο μήνες για τα δεδουλευμένα και ότι θα γίνουν 200 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ.

ΠΑΤΡΑ: Περιοδεία στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο την Παρασκευή στις 9 π.μ.

ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Με συγκέντρωση αύριο Πέμπτη στις 9 το πρωί στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος συνεχίζει την οργανωμένη αγωνιστική της δράση ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι δυνάμεις του κεφαλαίου στο σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων σε κάθε πτυχή της εργατικής λαϊκής οικογένειας για την ενίσχυση της κερδοφορίας τους. Ο πρώτος μεγάλος αγωνιστικός σταθμός της Λαϊκής Επιτροπής θα είναι η πανπεραματιώτικη συγκέντρωση που θα γίνει στις 14 Απρίλη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ