Πέμπτη 7 Απρίλη 2011 - Κυριακή 10 Απρίλη 2011 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες του Κόμματος
  • Σήμερα, Πέμπτη, στην Πηγή (καφενείο «Τέγου»), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις, τις επιπτώσεις στην αγροτιά και την πρόταση του ΚΚΕ, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
  • Αύριο, Παρασκευή 8 Απρίλη, στη Ράξα (κατάστημα «Σταμούλη»), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, τις επιπτώσεις που έχουν στα λαϊκά στρώματα και την πρόταση του ΚΚΕ η Βάσω Μπακάση, μέλος της ΝΕ Τρικάλων.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των επτά στελεχών του Κόμματος που σκοτώθηκαν στη θέση Ζαρκαδόπετρα (χωριό Σκάφη), από συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών στις 15 Απρίλη του 1943, διοργανώνει η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, την Κυριακή 10 Απρίλη στις 11 το πρωί.
  • Τη Δευτέρα 11 Απρίλη, στο Αρδάνι (καφενείο «Παπαγεωργίου»), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει για την καπιταλιστική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 12 Απρίλη, στις 9.30 π.μ., θα γίνει περιοδεία στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ (ΜΑΙ) στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, με τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ