Τρίτη 12 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Στη «σέντρα» τα ναρκωτικά

Η αγωνιστική και ανυπότακτη στάση ζωής, κόντρα στη φυγή και την απάθεια, ενάντια στην τοξικοεξάρτηση βρέθηκαν στο επίκεντρο των ποδοσφαιρικών τουρνουά που με επιτυχία διοργάνωσε η ΚΝΕ στη Βορειοδυτική Ελλάδα στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας για τα ναρκωτικά. Εκατοντάδες νεολαίοι, μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι έβγαλαν «κόκκινη κάρτα» σε όλα τα ναρκωτικά. Στα Γιάννενα συμμετείχαν συνολικά 32 ανδρικές και γυναικείες ομάδες από γυμνάσια και λύκεια, από το πανεπιστήμιο και τον ΟΑΕΔ, νέοι από συνοικίες της πόλης και χώρους δουλειάς. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν ο φιλικός αγώνας που δόθηκε με ομάδες του ΚΕΘΕΑ, με άτομα που παλεύουν να απεγκλωβιστούν από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Για την ιστορία... στον τελικό, οι οικοδόμοι νίκησαν την ομάδα του ΟΑΕΔ με 4-2.

Στο Αγρίνιο συμμετείχαν συνολικά 14 ομάδες από σχολεία της πόλης, τον ΟΑΕΔ, το πανεπιστήμιο και η εργατική ομάδα του ΠΑΜΕ. Τον τελικό μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Στάνου - Αγίου Ιωάννη Ρηγανά με νικήτρια την πρώτη σφύριξε ο Βασίλης Νικάκης πρώην διαιτητής της FIFA και μέλος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Με κυρίαρχο σύνθημα «Κλώτσα την μπάλα όχι τη ζωή σου», ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ποδοσφαιρικό τουρνουά και σε Κέρκυρα και Λευκάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ