Τετάρτη 17 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τραμπουκισμός και θράσος

Τραμπούκικη επίθεση δέχτηκε από την εργοδοσία χτες το πρωί, ομάδα εργαζομένων που βρέθηκε στο επιχείρηση ιματισμού «ΔΟΥΡΟΣ» για να καλέσει τους εργαζόμενους στην απεργία. Συγκεκριμένα ο ανιψιός του εργοδότη Ν. Δούρου βγήκε από το εργοστάσιο και βρίζοντας χυδαία άρχισε να χτυπάει τα μέλη της απεργιακής επιτροπής, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Θεριακής, μέλος της Επιτροπής Ανέργων, να πάει στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα στο στέρνο, ευτυχώς χωρίς να είναι σοβαρά.

Παρά την προσπάθεια πάντως της εργοδοσίας αρκετοί εργαζόμενοι από την επιχείρηση πήραν μέρος στην απεργία. Να σημειωθεί ότι η τραμπούκικη επίθεση που έγινε χθες στο «Δούρο», είναι η δεύτερη κατά σειρά σε εργοστάσια του κλάδου, καθώς στην προηγούμενη απεργία παρόμοια επεισόδια είχαν γίνει στην επιχείρηση ιματισμού «Προδρομίδης».

Το θράσος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Δούρος», Ν. Δούρου έφτασε στο απροχώρητο όταν χτες εμφανίστηκε στην απεργιακή συγκέντρωση, από όπου και αποχώρησε μετά την αντίδραση των εργαζομένων. Να υπενθυμίσουμε ότι η επιχείρηση «Δούρος» ήταν η πρώτη που πέρασε την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων στην Πάτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ