Τετάρτη 17 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Σύσκεψη για τα προβλήματα στα «Βίλατζ Σέντερ»

Κάλεσμα σε σύσκεψη για τα ζητήματα που αφορούν την καταπάτηση εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών και άλλων δικαιωμάτων των εργαζομένων στην καθαριότητα και τη φύλαξη στα «Βίλατζ Σέντερ», απευθύνουν ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Η σύσκεψη θα γίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5β πλ. Μητροπόλεως).

Η πρωτοβουλία αυτή των σωματείων που δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά στους χώρους του εμπορίου και των υπηρεσιών, πάρθηκε, καθώς, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωση - κάλεσμα: «Μαζί εργαζόμενοι, επαγγελματοβιοτέχνες, μαζικοί φορείς των περιοχών δώσαμε τη μάχη και κερδίσαμε να μην περάσει η απόφαση για επιμήκυνση του ωραρίου καταστημάτων πέραν του νόμιμου, με απώτερο σκοπό το άνοιγμα των καταστημάτων και την Κυριακή με καταστρεπτικές συνέπειες για τους εργαζόμενους, αλλά και τους επαγγελματοβιοτέχνες».

«Η εταιρία "Σίλβερ Κλιν" ιδιοκτησίας ΒΑΜΒΟΥΚΗ - συνεχίζει το κάλεσμα - που έχει αναλάβει τον καθαρισμό και τη φύλαξη των συγκεκριμένων κτιρίων, απασχολεί 200 εργαζόμενους. Από την αρχή της λειτουργίας της έως και σήμερα η τακτική της είναι να απειλεί, να τρομοκρατεί, να εκβιάζει, να απολύει όποιον εργαζόμενο τολμήσει να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ