Παρασκευή 15 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Εκλογή προσωπικής στήριξης

Την «ίδια ώρα», που ασκούνταν ποινική δίωξη, η Super league - κατά τη χτεσινή έκτακτη ΓΣ της - αποφάσιζε πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου θα την εκπροσωπεί (στη θέση του παραιτηθέντα Θ. Κανελλόπουλου) στο ΔΣ της ΕΠΟ. Στη διαδικασία συμμετείχαν 10 από τις 16 ομάδες της κατηγορίας. Υπέρ του Αχ. Μπέου ψήφισαν Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου. Καταψήφισαν Ατρόμητος και Ξάνθη, ενώ απείχαν από τη διαδικασία ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Αρης, Καβάλα, ΠΑΟΚ (μέσω επιστολής εξέφρασε τη στήριξή του στο εκλεγέντα).

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Αχ. Μπέος ανέφερε: «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια ηθική στήριξη της Σούπερ Λίγκας προς το πρόσωπό μου. Από εδώ και πέρα, θα εκπροσωπώ τα συμφέροντα της Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ. Καθημερινά ασκούνται 100.000 ποινικές διώξεις στους Ελληνες πολίτες. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η δίωξη είναι πολιτική και όχι ποινική. Υπάρχει στοχοποίηση στο πρόσωπό μου, αλλά σύντομα θα πάνε κάποιοι άλλοι ως κατηγορούμενοι και όχι εγώ. Είναι εύκολο να γίνω στόχος, λόγω του χαρακτήρα μου. Θεωρώ ότι ο βασικός άνθρωπος που με έχει στοχοποιήσει είναι ο κ. Μπιτσαξής».

  • Με πρόστιμα τιμώρησε πέντε ΠΑΕ - για συμπεριφορά των φιλάθλων τους, κατά τις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής - η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Πιο συγκεκριμένα τις ΠΑΕ: Αρης (4.500 ευρώ), Ηρακλής (3.500), Κέρκυρα (2.500), Λάρισα (9.000), Παναθηναϊκός (1.000). Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Ατρόμητος αναβλήθηκε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ