Παρασκευή 15 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χωρίς τέλος η σήψη και η σαπίλα του

Μετά το περιβόητο «κασέτα gate», ένα ακόμη σκάνδαλο απλώνει τα ...πλοκάμια του στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη σαπίλα ενός χώρου που από άθλημα μετατράπηκε σε προϊόν προς πώληση για το κέρδος κάποιων και πεδίο μάχης συμφερόντων μεταξύ των επιχειρηματιών. Ετσι, μετά την SUPER LEAGUE, σειρά φαίνεται να παίρνει και η πρώην Β' Εθνική (FOOTBALL LEAGUE) στην αλυσίδα των σκανδάλων που συνοδεύει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, μετά την επίσημη καταγγελία του, προ ημερών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής, με συνέντευξη Τύπου, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη λειτουργία καταρχάς των ΠΑΕ Εθνικός και Ιωνικός, αλλά όπως διαφαίνεται υπάρχουν παρατυπίες και σε άλλες ομάδες!!!Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα κατήγγειλε ο Νίκος Σαλευρής, η ΠΑΕ Ιωνικός πήρε τελευταία φορά Φορολογική και Ασφαλιστική Ενημερότητα την περίοδο Μάη - Ιούνη του 2009. Οπως ο ίδιος τόνισε, έκτοτε με παρατυπίες και αλλοιώσεις στοιχείων, διατηρούσε το ίδιο έγγραφο για να πιστοποιήσει την Ενημερότητά της μέχρι σήμερα! Το στοιχείο που πρόδωσε την παράνομη πράξη είναι ότι το «έγγραφο» της Ενημερότητας είχε πάντα τον ίδιο αριθμό Πρωτοκόλλου και συγκεκριμένα τον «9929»!!

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαλευρή, αναφέροντας πως η δόλια συμπεριφορά ανήκει σε άλλους και πως ο Ιωνικός θα δικαιωθεί αγωνιστικά και δικαστικά, ενώ υποστηρίζει ότι τα δελτία εκδόθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ.

Σημειώνεται ότι η ΕΠΟ, μετά την καταγγελία και ενώ είχε εκδώσει τα δελτία, προχώρησε σε ανάκλησή τους και σήμερα αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο σε όλα τα δελτία που εκδόθηκαν το Γενάρη για τις ομάδες όλων των κατηγοριών. Το θέμα συζητήθηκε και στο πρόσφατο ΔΣ της Ενωσης Β' - Γ' Εθνικής και ειπώθηκε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει και ομάδες της Γ' Εθνικής και ότι αν αποκαλυφθεί ο αριθμός μπορεί το πρωτάθλημα να τιναχτεί στον αέρα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ