Παρασκευή 15 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ»
Ζωντανή συζήτηση για την Ιστορία και τη στρατηγική του ΚΚΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χτες και προχτές οι εκδηλώσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Η έκδοση με τα πρακτικά από τη 12 ευρεία Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ
Η έκδοση με τα πρακτικά από τη 12 ευρεία Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ
Με μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε χτες το διήμερο των εκδηλώσεων βιβλιοπαρουσιάσεων εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» σε Τρίκαλα (προχτές) και Καρδίτσα (χτες). Τις βιβλιοπαρουσιάσεις διοργάνωσαν οι αντίστοιχες ΝΕ του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και του τμήματος Ιστορίας.

Κάτω από τον τίτλο «Μελετάμε την ιστορία μας, βγάζουμε συμπεράσματα, γινόμαστε ικανότεροι στην οργάνωση της ταξικής πάλης για το σοσιαλισμό», οι εκδόσεις που παρουσιάστηκαν ήταν οι: «3η Συνδιάσκεψη της ΚΕ του ΚΚΕ 10-14 Οκτώβρη 1950», «6η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ 11-12 Μάρτη 1956», «12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ 5-15/2 1968».

Εκτός από τη ζωντανή συζήτηση για την Ιστορία και τη στρατηγική του ΚΚΕ, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και για την απόκτηση των εκδόσεων, μέσα από τις οποίες, όπως τόνισε ο Δ. Αρβανιτάκης, «διερευνούμε την ιστορία του Κόμματός μας αναδεικνύοντας διαχρονικά συμπεράσματα που θα μας κάνουν πιο ικανούς, σε πείρα και γνώση, για την προσέγγιση του στόχου της πολιτικής εξουσίας και της ανάπτυξης της ταξικής πάλης στη χώρα μας και σε διεθνές επίπεδο».

Οι εκδηλώσεις - βιβλιοπαρουσιάσεις συνεχίζονται σε όλη τη χώρα, με βάση το εξής πρόγραμμα:

  • Την Κυριακή 17 Απρίλη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου), με διοργανωτή την Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και την αντίστοιχη Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης.
  • Τη Δευτέρα 18 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σαρακηνάδου, με διοργανωτή τη ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης.

Από τη βιβλιοπαρουσίαση την Τετάρτη στα Τρίκαλα
Από τη βιβλιοπαρουσίαση την Τετάρτη στα Τρίκαλα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ