Παρασκευή 15 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Παρασκευή
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει αντιιμπεριαλιστική συναυλία με θέμα «Ενα τραγούδι για το λαό της Λιβύης», με μαθητικά συγκροτήματα, στην πλατεία Γεωργίου, στις 8 το βράδυ. Ομιλητής θα είναι ο Θωμάς Κρούσαρλης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις Γρεβενών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στο δημαρχείο Γρεβενών, με θέμα «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις - Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Ομιλήτρια θα είναι η Δέσποινα Μητσιάκου, στέλεχος της ΚΝΕ.
Αύριο, Σάββατο
  • Η ΤΟ Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλ. Γεωργίου), 7 στις μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι θεωρίες περί κράτους και αντιπαράθεση με αυτές», βιβλιοπαρουσίαση του «Κράτος και Επανάσταση». Ομιλητής θα είναι ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ ανεβάζει μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα το ποίημα «Ο Επιτάφιος» του Γ. Ρίτσου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Φιλαρμονικής.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις» στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, στις 7.30 μ.μ.
Διήμερο Σάββατο και Κυριακή
  • Οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνουν μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης (λεωφορείο 29, στάση Ελπίδος), με ώρα έναρξης των αγώνων στις 11 π.μ. Χαιρετισμό στην έναρξη θα απευθύνει η Τατιάνα Μάντζιου, στέλεχος της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μενιδίου - Φυλής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά. Το Σάββατο θα γίνει εκδήλωση με θέμα: «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», στις 6 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου. Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Τρίμπος, στέλεχος του ΚΚΕ. Την Κυριακή τουρνουά ποδοσφαίρου, στις 10 π.μ. στα γήπεδα 5Χ5 των Θρακομακεδόνων.
Την Κυριακή, 17 Απρίλη
  • Η Τομεακή Οργάνωση Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Νίκαιας (Μπελογιάννη, πίσω από το Κρατικό Νοσοκομείο), στις 7.30 μ.μ. Θα προηγηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ