Σάββατο 16 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΚΑΤΣΕΛΗΣ»: ΣΕ γενική συνέλευση προχωρούν μεθαύριο Κυριακή οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΚΑΤΣΕΛΗΣ. Η εργοδοσία όχι μόνο δεν έχει καταβάλλει το σύνολο της μισθοδοσίας στους εργαζομένους, αλλά ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης ή μη της λειτουργίας της.

«ΦΕΝΑ»: Κινητοποίηση έξω από το κατάστημα της FENA στο Φοίνικα της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης απαιτώντας πλήρη και σταθερή εργασία, εφαρμογή της ΣΣΕ και καταβολή των διαφορών που έχουν προκύψει από τη μη τήρηση της ΣΣΕ τα προηγούμενα χρόνια.

ΥΓΕΙΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας την ερχόμενη Δευτέρα 18 Απρίλη, στις 11 π.μ. πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του «Θριάσιου» Νοσοκομείου, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τις δεδουλευμένες υπερωρίες που τους οφείλονται από το Δεκέμβρη του 2010. Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση πραγματοποιούν την ερχόμενη Τρίτη στις 2 το μεσημέρι δυνάμεις της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εργαζόμενων» του Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» (συνδικαλιστές ΠΑΜΕ), το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής, συνδικάτα εργαζομένων και μαζικοί φορείς της περιοχής. Καταγγέλλουν τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και φάρμακα πρώτης ανάγκης κ.ά.

«ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ»: Επίσχεση εργασίας κάνουν από προχτές οι γιατροί και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας. Τους χρωστούν δεδουλευμένες εφημερίες, νυχτερινά, αργίες και υπερωρίες από το Δεκέμβρη του 2010.

ΟΓΕ: Η Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας πραγματοποιεί την Κυριακή 17 Απρίλη και ώρα 19.00, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις στον τομέα της Υγείας. Τι προωθεί η κυβέρνηση - Τι συμφέρει το λαό». Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ