Τρίτη 19 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Δε λειτουργεί λόγω προβλημάτων στο ... καινούριο κτίριο!

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Τη διακοπή της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης της Ιατρικής Λάρισας καταγγέλλουν με Ερώτησή τους στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Αντώνης Σκυλλάκος και Αποστόλης Νάνος. Στο κείμενο της Ερώτησης που απευθύνεται στην υπουργό Παιδείας, οι βουλευτές εξηγούν:

«Από τον περασμένο Ιανουάριο έπρεπε να λειτουργήσει η Βιβλιοθήκη του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα νέα κτίρια στην περιοχή Μεζούρλο Λάρισας.

Στην πορεία διαπιστώθηκαν κατασκευαστικά προβλήματα και γι' αυτό από το Δεκέμβριο του 2010, οι φοιτητές παραμένουν χωρίς βιβλιοθήκη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε βιβλία να δανειστούν, ούτε να υπάρχει χώρος που να λειτουργεί σαν αναγνωστήριο.

Μπροστά σ' αυτήν την κατάσταση και την πιθανότητα να μην λειτουργήσει η βιβλιοθήκη μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι φοιτητές κήρυξαν αποχή από τα μαθήματα και προγραμμάτισαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βιβλιοθήκη».

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν την υπουργό Παιδείας:

-- Ποιος ευθύνεται, που άρχισε η μεταφορά της βιβλιοθήκης από το παλαιό κτίριο στα νέα κτίρια στο Μεζούρλο, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα των νέων κτιρίων.

-- Τι μέτρα θα παρθούν για τη γρήγορη αποκατάσταση των όποιων κατασκευαστικών προβλημάτων υπάρχουν και πότε αυτή θα λειτουργήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ