Τετάρτη 20 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συναυλία για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στις 6 Μάη στην αίθουσα συνεδρίων στον Περισσό με τραγούδια - σταθμούς του Χρήστου Λεοντή

Ο συνθέτης Χρ. Λεοντής
Ο συνθέτης Χρ. Λεοντής
Η ΚΕ του ΚΚΕ, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά, διοργανώνει συναυλία με τον Χρήστο Λεοντή, την Παρασκευή 6 Μάη (7.30μμ) στην αίθουσα συνεδρίων στον Περισσό, με ελεύθερη είσοδο.

Στη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας (διάρκειας διόμισι ωρών) θα παρουσιαστούν γνωστά, αλλά και καινούρια τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη και των νεότερων δημιουργών Γιώργου Καλογήρου, Μανόλη Ανδρουλιδάκη και Νεοκλή Νεοφυτίδη - κάποια σε α' εκτέλεση. Ερμηνευτές θα είναι οι Μανώλης Μητσιάς, Λάκης Χαλκιάς, Μίλτος Πασχαλίδης, Ιωάννα Φόρτη, Γιώργος Καλογήρου, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Μανόλης Ανδρουλιδάκης (κιθάρες), Τεό Λαζάρου (κοντραμπάσο), Αντώνης Παπαγγελής (κλασική κιθάρα), Σταύρος Κεκές (μπουζούκι), Νίκος Παπαναστασίου (ακορντεόν).

Μεταξύ άλλων, στη συναυλία θ' ακουστούν τραγούδια - σταθμοί της δημιουργικής συνάντησης του Χρ. Λεοντή με τη μεγάλη ποίηση του Βάρναλη, του Λόρκα, του Νερούντα, του Ρίτσου - ανάμεσά τους και τραγούδια από το αξεπέραστο «Καπνισμένο Τσουκάλι» - του Σουρή, του Ρήγα Φεραίου, του Μακρυγιάννη, του Βίρβου κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ