Σάββατο 23 Απρίλη 2011 - Κυριακή 24 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδρομή στην Πάρνηθα για μαθητές Γυμνασίων

Θα περπατήσουν στη φύση, θα παίξουν, θα αθληθούν και θα προβληματιστούν οι νέοι στην εκδρομή της ΚΝΕ
Θα περπατήσουν στη φύση, θα παίξουν, θα αθληθούν και θα προβληματιστούν οι νέοι στην εκδρομή της ΚΝΕ
«Υπάρχει ένας γίγαντας σε αυτόν τον κόσμο (...). Είναι τόσο δυνατός που μπορεί να διασχίσει τα βουνά και να σταματά το πιο ορμητικό ποτάμι. Κάνει το γύρο του κόσμου, όπως ο ίδιος θέλει. Φυτεύει δάση, ενώνει θάλασσες, ποτίζει ερήμους». Η αξία αυτού του γίγα, του Ανθρώπου, βρίσκεται στο ότι μπορούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο, το πώς κινείται η κοινωνία και τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να τον αλλάξουμε, κόντρα στην καλλιεργούμενη μοιρολατρία. Κι αν μοιάζει με όνειρο, τότε κι αυτό το όνειρο μπορεί να Οργανωθεί για να πάρει σάρκα και οστά.

Είναι μερικά από τα ερεθίσματα που επιφυλάσσει η ημερήσια εκδρομή στην Πάρνηθα που προγραμματίζει το ΚΣ της ΚΝΕ για μαθητές Γυμνασίων από την Αθήνα, τον Πειραιά και το Υπόλοιπο Αττικής την Παρασκευή 29 Απρίλη.

Αυτή τη φορά η ΚΝΕ συναντιέται με τα γυμνασιόπαιδα κοντά στη φύση, περνάει από τις τεράστιες εκτάσεις που κάηκαν τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνοντας την επικινδυνότητα της εμπορευματοποίησης της γης, περπατάει σε όμορφα μονοπάτια, οργανώνει αθλητικές και άλλες δραστηριότητες και συζητά μαζί τους για το βιβλίο των Μ. Ιλιν και Ε. Σέγκαλ «Ανθρωπος αυτός ο γίγας». Οσοι μαθητές θέλουν το βιβλίο μπορούν να το αγοράσουν στην εκδρομή με έκπτωση.

Οι μαθητές θα μεταφερθούν δωρεάν με πούλμαν και η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 9.30 π.μ. από την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Οργανώσεις της ΚΝΕ και στο τηλέφωνο: 6942.693.007.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ