Παρασκευή 29 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ
Πλημμύρισε πάλι το κέντρο της πόλης

Κάθε φορά που βρέχει, οι κάτοικοι στο κέντρο του Ρέντη, στο σημείο των πρώην εγκαταστάσεων της ΒΙΑΜΥΛ, κυκλοφορούν μέσα στη λάσπη και τις λακκούβες. Η ίδια κατάσταση επαναλήφθηκε και προχτές καθώς, παρά τις διαμαρτυρίες, τις συγκεκριμένες προτάσεις και διεκδικήσεις των κατοίκων, με ευθύνη της πρώην δημοτικής αρχής Ρέντη του Γ. Ιωακειμίδη και νυν Νίκαιας - Ρέντη, δεν έχουν γίνει τα αναγκαία έργα υποδομής.

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη επισημαίνει πως «παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρέντη από το 2000 για τη διαμόρφωση του χώρου με πράσινο, πλατεία, πεζόδρομους, όχι μόνο ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα, αλλά και στην τελευταία συνάντηση που είχε ο σύλλογος των πολυκατοικιών της πρώην ΒΙΑΜΥΛ (νυν συγκρότημα "Μίκης Θεοδωράκης") η δημοτική αρχή παρέπεμψε τη λύση του προβλήματος μετά το δικαστήριο που προσδιορίζεται για Οκτώβρη (αν γίνει) και αφορά το ρυμοτομικό, τη διαμόρφωση χώρου, βασικά αφορά ζητήματα της ιδιοκτησίας που εγείρει ο Μπολτζής».

«Τα ζητήματα συνθηκών ζωής 700 οικογενειών που διαμένουν στο συγκρότημα, επισημαίνει η "Λαϊκή Συσπείρωση", είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας και το πώς αντιμετωπίζεται το πρόβλημα από τη δημοτική αρχή δίνει και το πολιτικό της στίγμα. Οταν μάλιστα η "Λαϊκή Συσπείρωση" έθεσε το θέμα στο τεχνικό πρόγραμμα, καμία ουσιαστική απάντηση δε δόθηκε. Είναι υπόθεση των κατοίκων να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής, όπως τους οφείλεται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ