Παρασκευή 29 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σήμερα η εκδήλωση για τα νέα ζευγάρια

Εκδήλωση για τα προβλήματα και τις σύγχρονες ανάγκες των νέων ζευγαριών διοργανώνει σήμερα η ΚΝΕ στις 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας και Αθανασίου Διάκου) με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομο θεατρικό δρώμενο που έχουν ετοιμάσει μέλη της ΚΝΕ, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν στο χώρο δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά.

Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες του προηγούμενου διαστήματος που αγκαλιάστηκαν από χιλιάδες νέα ζευγάρια και τα παιδιά τους, η ΚΝΕ επιδιώκει να συζητήσει με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους για τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης στη ζωή της λαϊκής οικογένειας και να καλέσει τους νέους και τις νέες να συμβάλουν αποφασιστικά στην οργάνωση της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

  • Η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων - Λαυρεωτικής της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση του βιβλίου «Ρήξη και ενσωμάτωση», αύριο Σάββατο 30 Απρίλη, στο Δημαρχείο Κορωπίου, στις 7 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο συγγραφέας του βιβλίου, Αναστάσης Γκίκας, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ