Τετάρτη 4 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο

Ενα έκτακτο αφιέρωμα στον άνθρωπο που έκανε το χαμόγελο να ανθίζει στα χείλη μικρών και μεγάλων, στον ηθοποιό Θανάση Βέγγο, που χτες «έφυγε» από τη ζωή, θα παρουσιάσει το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Σήμερα, στις 19.00, στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Πρέπει να ξέρεις μηχανή να κόψεις μαύρα μάτια», θα μεταδοθεί αφιέρωμα με τίτλο «Ο Θανάσης Βέγγος Εφ' όλης της ύλης...».

Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ, ο άνθρωπος που γέμιζε με την παρουσία του την κινηματογραφική οθόνη: Ο Θανάσης Βέγγος θεωρείται ο μεγαλύτερος Ελληνας κωμικός. Ο λαϊκός και καλοπροαίρετος τύπος, ο ηρωικός και φιλάνθρωπος που έτρεχε πολύ, κυνηγούσε την εκπλήρωση ενός σκοπού, ο οποίος μπορεί ποτέ να μην ολοκληρωνόταν, αλλά εκείνο που είχε σημασία ήταν η πορεία. Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ο πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης. Ενας ήρωας της καθημερινότητάς μας και της διαχρονικής ελληνικής πραγματικότητας. Με την κινηματογραφική προσωπικότητα του μεγάλου Ελληνα κωμικού, τις ατάκες, τα τραγούδια, τα δύσκολα και τα ευτράπελα της ζωής του, τις διακρίσεις και κυρίως τη μοναδική σχέση του με τον κόσμο θα ασχοληθεί, σε ένα εκτενές δίωρο αφιέρωμα στον μεγάλο Ελληνα ηθοποιό, ο Πάνος Χρυσοστόμου, αύριο Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, στο Δεύτερο Πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ