Παρασκευή 19 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ
Ελέω Χόχτιφ «απογειώνονται» οι τιμές εισιτηρίων - υπηρεσιών

«Τσουχτερές» αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και σε όλες τις άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες, αναμένονται με την έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου Σπάτων, λόγω των υπέρογκων τελών χρήσης που έχει αποφασίσει η κατασκευάστρια γερμανική εταιρία «Χόχτιφ».

Ηδη πολλές αεροπορικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η «Ολυμπιακή Αεροπορία», προσανατολίζονται σε αύξηση των εισιτηρίων τους ενόψει της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου από την 1η Μάρτη 2001. Αξίζει να σημειωθεί ενδεικτικά ότι σήμερα η «Ολυμπιακή Αεροπορία» δαπανά περίπου 2,5 δισ. δρχ. το χρόνο για τις εγκαταστάσεις της στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, ενώ στο αεροδρόμιο Σπάτων η δαπάνη αυτή αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 δισ. δρχ.!

Από την εταιρία «Διεθνής Αερολιμήν Αθηνών» ανακοινώθηκαν οι εταιρίες που υπέγραψαν συμβάσεις παροχής υπηρεσιών στο νέο αεροδρόμιο. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται: Τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ), ο «Γερμανός», η Αλφα Τράπεζα Πίστεως, ο ΕΟΤ, τα ΕΛΤΑ, η Εμπορική Τράπεζα, η «Ολύμπικ Κέτερινγκ», τα μικρογεύματα «Γρηγόρης», η «Μακ Ντόναλτς» κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ