Παρασκευή 19 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Κλιμακώνεται ο αγώνας ενάντια στο ξεπούλημα

Εντείνεται ο αγώνας για να μην προχωρήσει το ξεπούλημα της Διώρυγας της Κορίνθου, καθώς το Σωματείο Ναυτικών «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διοργανώνει παγκορινθιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 25 του μήνα, στις 6 το απόγευμα, στα Περιβολάκια. Καλεί όλους τους εργαζόμενους της διώρυγας, τον κορινθιακό λαό, το Εργατικό Κέντρο, τα τοπικά σωματεία και οργανώσεις του νομού να δώσουν δυναμικό «παρών» για να αποτραπεί το νέο έγκλημα της κυβέρνησης.

Επίσης, το σωματείο διοργανώνει στις 31 του μήνα, Τετάρτη, καθιστική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ημέρα που ανοίγονται οι προσφορές για το ξεπούλημα της διώρυγας, «ημέρα - όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση - που επιβάλλεται να είναι ημέρα διαμαρτυρίας και αγώνα για όλους τους εργαζόμενους στη διώρυγα και τον κορινθιακό λαό».

Στην ανακοίνωση καταγγέλλεται η προσπάθεια μετατόπισης των ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση στις πλάτες των εργαζομένων, με στόχο την απαξίωση της διώρυγας και με αποκλειστική πρόθεση το ξεπούλημά της. Μάλιστα, αναφέρεται ότι σε αντίθεση με αυτούς που κόπτονται για την ιδιωτικοποίηση της διώρυγας, αλλά μόνο μπροστά στις κάμερες, το ΔΣ του σωματείου παραμένει πιστό στις απόψεις του και θέσεις του, που έχει αποδείξει με συνέπεια και αγώνες τα τρία τελευταία χρόνια και συνεχίζει τον αγώνα του για να μην ιδιωτικοποιηθεί η διώρυγα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ