Παρασκευή 19 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ξεσκεπάζονται τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ της κυβέρνησης

Σε παλλαϊκό συλλαλητήριο καλεί το ΚΚΕ την άλλη Πέμπτη στην Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις έκανε, χτες, στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής ο καθηγητής της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Πανεπιστήμιο της Θράκης Σ. Ραψομανίκης, καταρρίπτοντας έτσι την κυβερνητική προπαγάνδα. Αποδείχτηκε ότι σε μετρήσεις, που έκανε η επιστημονική ομάδα ΦΟΚΟΥΣ, λίγες μόλις μέρες μετά τον τερματισμό των βομβαρδισμών σε σερβική πόλη, διαπιστώθηκε ρύπανση από απεμπλουτισμένο ουράνιο και αποτυπώθηκε στα συμπεράσματα της πρώτης έκθεσής της. Η αποκάλυψη δημιουργεί τεράστιο θέμα ηθικής τάξης για την κυβέρνηση και τα χονδροειδή ψέματά της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν ο περίφημος Ελληνοαμερικανός Αλεξ Ρόντος,σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου και άνθρωπος που αναλάμβανε τις «βρώμικες δουλιές» στη Γιουγκοσλαβία. Ακολουθήθηκε, έτσι, μεθόδευση απόκρυψης, αφού αφαιρέθηκε (!!!) η σελίδα που αναφερόταν στην ύπαρξη μόλυνσης από ουράνιο.

Με πρωτοβουλία διοργάνωσης παλλαϊκού συλλαλητηρίου την Πέμπτη 25 του Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στα Προπύλαια, απαντά το ΚΚΕ, εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο την οργή, την αγανάκτηση και τη λαϊκή διάθεση. Οι Κομματικές Οργανώσεις Αθήνας, Πειραιά και Αττικής του ΚΚΕ απευθύνουν κάλεσμα για πανστρατιά, ενώ όλοι βρίσκονται στο πόδι από σήμερα έως και την ερχόμενη Πέμπτη προκειμένου το κάλεσμα αυτό να φτάσει παντού.


ΣΕΛ.  3,    5   -   12

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ