Κυριακή 15 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εξόρμηση για την πρόταση διεξόδου

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού. Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

Αύριο Δευτέρα 16 Μάη
  • Στις 10 π.μ., περιοδεία στην ΤΡΑΜ ΑΕ, με επικεφαλής τον Σάββα Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ.
Την Τρίτη 17 Μάη
  • Στις 9.30 π.μ., σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΘΕΛ, στο αμαξοστάσιο του Βοτανικού, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 10 π.μ., περιοδεία στο νοσοκομείο «Ακληπιείο» της Βούλας, με επικεφαλής τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, βουλευτή.
Στη Θεσσαλία
  • Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα: «Η καπιταλιστική κρίση και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟΒ Μικρού Κεφαλόβρυσου Τρικάλων, αύριο Δευτέρα, 16 Μάη, στις 9 μ.μ., στο καφενείο «Απ. Ντιντή», με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή.
Στο Κιλκίς
  • Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Κρίση και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», πραγματοποιεί η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα 16 Μάη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς. Την παρουσίαση θα κάνει ο Θεόδωρος Αθανασιάδης, Γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.
  • Σε εκδήλωση - σύσκεψη με εργαζόμενους στη Νέα Σάντα του Κιλκίς, για την κρίση και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ, θα μιλήσει την Τρίτη 17 Μάη, στις 8 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης.
Εκδηλώσεις για τις διεθνείς εξελίξεις

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΚΟ Πελοποννήσου το ΚΚΕ διοργανώνουν το επόμενο διάστημα πλήθος εκδηλώσεων με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται:

  • Στη Ζάκυνθο, σήμερα Κυριακή 15 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδο. Θα μιλήσει ο Σ. Μπέτσης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Στην Ηλεία, αύριο Δευτέρα 16 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο δημαρχείο Πύργου. Θα μιλήσει η Κ. Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ