Σάββατο 20 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ντέρμπι χωρίς... θεατές

Χωρίς θεατές θα γίνει το ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακού

Sportidea

Χωρίς θεατές θα γίνει το ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακού
Χωρίς αγωνιώδεις ματιές διεξάγεται σήμερα το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (20.00, ΕΤ 3). Οι «πράσινοι», λόγω της τιμωρίας τους, υποδέχονται τον ««αιώνιο» αντίπαλό τους κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα που σημαίνει ότι οι 2οι μέχρι στιγμής στη βαθμολογία έχουν να βγάλουν εις πέρας ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Αλλωστε, οι παίχτες του Ντανιέλε Ρίτσι βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση ύστερα από τη συγκλονιστική πρόκρισή τους στους «8» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και συν τοις άλλοις με τη συμπλήρωση των 15 αγωνιστικών, παραμένουν αήττητοι στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ντέρμπι κορυφής, ωστόσο, έχουμε σήμερα και στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τη φιλόδοξη ΑΕΚ (19.00). Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να υστερούν βαθμολογικά από τον αντίπαλό τους, όμως από τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα το νέο έτος δείχνουν να έχουν πάρει στα «σοβαρά» την υπόθεση «Ευρώπη». Από την άλλη ο «γηραιός» προέρχεται από μια επίπονη και πετυχημένη προσπάθεια να χαρίσει στη χώρα μας το δικαίωμα να συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών και οι παίχτες του είναι κουρασμένοι. Ομως, σίγουρα οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να τα δώσουν όλα, προκειμένου να μη χάσουν τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι: Αρης - Ολυμπιάδα Πατρών (19.00), Ορεστιάδα - Αρης Νικαίας (19.00), ΕΑ Πατρών - ΠΑΟΚ (19.00), Ιωνικός Νικαίας - Πανελλήνιος (19.00).

  • Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, πραγματοποιούνται τα εξής παιχνίδια: Σήμερα: ΖΑΟΝ - Βύρωνας/Αγ. Σώστης (18.00), Πανελλήνιος - Ολυμπιακός (19.30), Παναθηναϊκός - Αίας Ευόσμου (17.00), αύριο: Φιλαθλητικός - Βριλήσσια (16.00, ΤV Μακεδονία), Αρης - Ηλιούπολη (15.00), ΕΑ Λάρισας - Ηρακλής (12.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ