Τρίτη 24 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θέλουν αντιδράσεις του χεριού τους

-- Ετσι όπως διαβάζετε το πολιτικό τοπίο και τη διάθεση των ανθρώπων που συναντάτε, αν πάμε σε πρόωρες εκλογές θα υποχωρήσει ο ρυθμός υλοποίησης της πολιτικής της ΕΕ και των μονοπωλίων;

-- Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά διότι εδώ παρεμβαίνει ο λαός, είμαστε όμως υποχρεωμένοι, εφόσον γίνουν εκλογές και θα γίνουν και αν δεν γίνουν τώρα κάποια στιγμή θα γίνουν, να αξιοποιηθεί και αυτό το μετερίζι. Μου έκανε εντύπωση αυτές τις μέρες ότι έχουν βγει εφημερίδες οι οποίες υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ, ή εν πάση περιπτώσει υποστηρίζουν και τη συναίνεση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ακόμα και τηλεοπτικοί σταθμοί που όταν δουν το πανό του ΠΑΜΕ τους πιάνει σύγκρυο και πρέπει να τους δώσεις καρδιοτονωτικό και εκθειάζουν το κίνημα στην Ισπανία. Και λένε: «Θα 'χουμε κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα, αλλά αυτή θα είναι αδιαμεσολάβητη».

Βλέπετε λοιπόν ότι ετοιμάζονται και για την περίπτωση που ο λαός αντιδράσει, αλλά ένα πράγμα τους ενδιαφέρει: Αυτή την αντίδραση να μπορούν να τη βάλουν το χέρι. Εμείς πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα ο λαός θα αντιδράσει όπως πρέπει. Και δεν θέλουμε να χαθεί χρόνος. Αν θες να κερδίσεις τον πόλεμο, πρέπει να κερδίζεις επιμέρους μάχες και οι εκλογές μια επιμέρους μάχη είναι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ