Σάββατο 20 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Πώς διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας;.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης για τον διευθυντή Λυκείου που κάλεσε την αστυνομία για να τρομοκρατήσει παιδιά που μοίραζαν έντυπο υλικό για την ειρήνη

Διευθυντής λυκείου της Ηλιούπολης τα... έβαλε με νέα παιδιά που μοίραζαν έντυπο υλικό για την ειρήνη! Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης.

Οπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Επιτροπής, «ο Διευθυντής του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης κ. Χαρογιάννης, όχι μόνο προπηλάκισε τους νέους του Κινήματος Ειρήνης, που μοίραζαν έντυπα με φιλειρηνικό περιεχόμενο έξω από το 3ο Λύκειο, αλλά και κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να τους τρομοκρατήσει».

Σε μια χρονική περίοδο, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «που τα τραγικά αποτελέσματα του πρόσφατου πολέμου στη Γιουγκοσλαβία μας έχουν συγκλονίσει. Σε μια περίοδο που τα ναρκωτικά διανέμονται έξω από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα περιμέναμε τελείως αντίθετη συμπεριφορά από τον κ. διευθυντή. Γι' αυτό και αναρωτιόμαστε με ποια ιδανικά και αξίες διαπαιδαγωγούν κάποιοι εκπαιδευτικοί τα παιδιά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ