Να κάνουμε μια πουτίγκα από πορτοκάλι; Ναι; Εντάξει. Πάμε. Θα χρειαστούμε: δυόμισι κούπες αλεύρι, 1/2 κουταλάκι σόδα, 1 κουταλάκι κανέλα, 1/4 κουταλάκι γαρίφαλο, 1/4 μοσχοκάρυδο, 3 κούπες κομματάκια πορτοκάλι γκλασέ, 1/2 της κούπας δαμάσκηνα κομμένα κομματάκια, 1/2 της κούπας σταφίδες, μια κούπα χυμό πορτοκαλιού, 1/2 της κούπας ζάχαρη, 2/3 κούπας ζάχαρη, 2/3 της κούπας μαύρη ζάχαρη, 2/3 της κούπας βούτυρο, τρία αυγά και ένα τρίτο της κούπας ρούμι. Σε ένα μεγάλο μπολ θα κοσκινίσουμε το αλεύρι με τη σόδα και τα μυρωδικά. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα θα ανακατέψουμε τα φρουί- γκλασέ, τα δαμάσκηνα και τις σταφίδες, το χυμό, την άσπρη και μαύρη ζάχαρη και το βούτυρο. Θα τα βράσουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να διαλυθεί η ζάχαρη. Κατεβάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με το ρούμι και τα ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι και το μείγμα του λιωμένου βουτύρου. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να βραχεί καλά το αλεύρι. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα για πουτίγκα με καπάκι. Κλείνουμε τη φόρμα και τη βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα με βραστό νερό, που να φτάνει έως τη μέση. Καλύπτουμε την κατσαρόλα και την αφήνουμε να σιγοβράσει χωρίς να κοχλάσει για 4 περίπου ώρες. Την αφήνουμε να κρυώσει και την αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα. Τη γαρνίρουμε με καραμελωμένες λωρίδες πορτοκάλι και την περιχύνουμε με σάλτσα. Φτιάχνουμε τη σάλτσα ζεσταίνοντας σε χαμηλή φωτιά μια κούπα μαρμελάδα πορτοκάλι μέχρι να λιώσει και την περνάμε από λεπτή σήτα. Περιχύνουμε μ' αυτή την πουτίγκα.