Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Καλούνται σε ΕΔΕ τέσσερις εργαζόμενοι

Να καταθέσουν την ερχόμενη Τρίτη σε Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που γίνεται για τη λειτουργία του Ειδικού Σχολείου Κωφών Βαρήκοων Αθήνας στους Αμπελόκηπους κλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες τέσσερις επιστήμονες και εκπαιδευτικοί του σχολείου. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο της ΕΔΕ. Στο έγγραφο με το οποίο καλούνται να καταθέσουν αναφέρεται μόνο ότι η ΕΔΕ διενεργείται με εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής και ότι αφορά τη λειτουργία του σχολείου.

Την κλήση σε ΕΔΕ καταγγέλλει ως τρομοκρατική η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) υπογραμμίζοντας ότι οι τέσσερις εργαζόμενοι πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για να μην κλείσει το σχολείο. Η ΣΕΑΑΝ προειδοποιεί ότι αυτές οι μεθοδεύσεις δεν θα μπορέσουν να κάμψουν τον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο του συγκεκριμένου σχολείου και των άλλων ειδικών σχολείων, αλλά και τον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Πρόνοια - Ειδική Αγωγή.

Την κλήση σε ΕΔΕ καταγγέλλουν και δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους εκπαιδευτικούς, που από κοινού με τη ΣΕΑΑΝ και τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τρίτη 9:30 π.μ. στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15, Αμπελόκηποι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ