Κυριακή 28 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α` - Β` ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στον Κορυδαλλό τα σπουδαία

Ραντεβού ξανά για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Α` Εθνικής Κατηγορίας

Sportidea

Ραντεβού ξανά για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Α` Εθνικής Κατηγορίας
Ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α` Εθνικής Κατηγορίας, που, παράλληλα, αποτελεί και την τελευταία του πρώτου γύρου με δύο παιχνίδια.

Στον Κορυδαλλό, η Προοδευτική υποδέχεται τη Λάρισα. Οι δύο ομάδες, σε τελείως αντίθετες θέσεις στη βαθμολογία, θέλουν να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα γίνεται στα «μεγάλα σαλόνια». Πιο κοντά σ' αυτόν το στόχο βρίσκονται οι γηπεδούχοι που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον πίνακα την προηγούμενη αγωνιστική ημέρα και τώρα θα προσπαθήσουν να κρατηθούν σ' αυτήν. Από την άλλη, η ΑΕΛ νιώθει τα περιθώρια να έχουν στενέψει αρκετά και η θέση της (14η) να μην είναι και η καλύτερη δυνατή. Για το λόγο αυτό, αναμένεται να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη στην Αθήνα, πράγμα, όμως, πολύ δύσκολο. Τέλος, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και η νίκη ίσως να μοιάζει με παράταση ζωής.

Πέρα από την Α`, σήμερα συνεχίζεται και το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής Κατηγορίας με την 13η αγωνιστική. Από τις σημερινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει το ντέρμπι ουραγών μεταξύ του Ιάλυσου και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι Ροδίτες στην έδρα τους παρουσιάζονται εξίσου ευάλωτοι με τους εκτός έδρας αγώνες. Ομως, τα περιθώρια είναι ήδη στενά και το παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια νέα αρχή. Στην αντίπερα όχθη, η Αναγέννηση δείχνει να βρίσκει αργά, αλλά σταθερά το ρυθμό της και θεωρείται ικανή για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «σμαραγδένιο» νησί.

Στο στάδιο Αλκαζάρ, η τιμωρημένη Βέροια εκτίει την 3η αγωνιστική μακριά από την έδρα της, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Κοζάνη. Οι Ημαθιώτες, αν και ξεκίνησαν με καλές προϋποθέσεις την κούρσα του πρωταθλήματος, βρίσκονται ήδη αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη, η Κοζάνη έχει καταλάβει μία θέση στη μέση του πίνακα, αλλά αυτό δε φτάνει. Σκοπός είναι μια ακόμα καλύτερη θέση, κάτι που είναι εφικτό.

Στο Μαρκόπουλο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ουραγό Κιλκισιακό. Το έργο των γηπεδούχων αναμένεται να είναι εύκολο και, παράλληλα, θα προστεθούν δύο πολύτιμοι βαθμοί στο ...σακούλι τους, προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που, όμως, δύσκολα θα έρθει.

Σήμερα, εξάλλου, ο Αχαρναϊκός αντιμετωπίζει τους Αμπελόκηπους. Οι δύο ομάδες έχουν πέντε βαθμούς διαφορά, κάτι που σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν πάση θυσία τη νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ομως, οι γηπεδούχοι δε θα αφήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης να φύγουν από την έδρα τους.

Τέλος, στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Β` Εθνικής Κατηγορίας, ο Ατρόμητος φιλοξενεί αύριο τους Λύκους. Οι Περιστεριώτες δείχνουν να είναι σε αγωνιστική φόρμα και η 5η θέση στον πίνακα το επαληθεύει. Από την άλλη, οι Λύκοι θέλουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς, όμως, να είναι αρκετά εφικτό.

Οι αγώνες, τόσο στην Α`, όσο και στη Β` Εθνική Κατηγορία θα αρχίσουν στις 15.00.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πράξη πρώτη για πλέι οφ ανδρών (2014-04-10 00:00:00.0)
Ανοίγει η αυλαία (2003-03-08 00:00:00.0)
«Μάχες» κορυφής (2003-01-04 00:00:00.0)
Κρύβει δυσκολίες (2001-11-09 00:00:00.0)
Στην Ελευσίνα τα σπουδαία (2001-04-22 00:00:00.0)
Στο «Ελ Πάσο» τα σπουδαία (2000-02-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ