Τετάρτη 22 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ
Αρνήθηκε ψήφισμα υπέρ των αγροτών

Την άρνηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τεμπών να υιοθετήσει ψήφισμα καταδίκης του νέου νόμου για τον ΕΛΓΑ, ζητώντας την απόσυρσή του, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου, που υπέβαλε το σχετικό αίτημα.

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Τεμπών, μεταξύ των άλλων, επισημαίνει: «Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να υιοθετήσει το ψήφισμα και να πάρει θέση υπέρ των αγροτών και κτηνοτρόφων που είναι η πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου μας. Αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι μακριά από τα προβλήματα του λαού και ότι ευθυγραμμίζεται πλήρως με την κυβερνητική - πολιτική για αυτό και δε βρήκε λέξη να ψελλίσει για το χαράτσι σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Καλούμε τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, αλλά και όλους τους κατοίκους του δήμου μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τη στάση της δημοτικής αρχής και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του αγροτικού κινήματος για την απόσυρση του νόμου που επιβάλλει το χαράτσι στους αγρότες και κτηνοτρόφους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ