Πέμπτη 23 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Αυξήσεις μέχρι 75% στα τροφεία των παιδικών σταθμών

Ανακοίνωση - καταγγελία των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ

Αυξήσεις στα τροφεία των βρεφονηπιακών - δημοτικών σταθμών, που ξεκινούν από 35% και φτάνουν, κλιμακωτά, έως 70%, αποφάσισε η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου - πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ - επιβάλλοντας ακόμα ένα χαράτσι σε βάρος των εργατικών - λαϊκών οικογενειών.

Την απόφαση καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου, επισημαίνοντας ότι «η Δημοτική Αρχή ευθυγραμμίζεται πλήρως με την κυβερνητική πολιτική, την πολιτική ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, που θέλει την πλήρη απόσυρση του κράτους από τη χρηματοδότηση υπηρεσιών Υγείας, Πρόνοιας, Παιδείας κ.ά. προκειμένου να ενισχύσει το κεφάλαιο ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που βρισκόμαστε μέσα στη δίνη της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης».

Και υπογραμμίζει: «Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην πρακτική αυτή της Δημοτικής Αρχής, γι' αυτό και την καταψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα από την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική στο δήμο, από τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να υψώσουν φωνή αντίστασης και απειθαρχίας στην απόφαση αυτή της Δημοτικής Αρχής στην προοπτική ανάκλησής της.

Αγωνιζόμαστε για δημόσιους δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, που να καλύπτουν τις ανάγκες των εργαζομένων της πόλης.

Κατάργηση των τροφείων και πλήρη χρηματοδότηση από το κράτος.

Αγωνιζόμαστε για παιδικούς σταθμούς με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και την ασφάλεια των παιδιών με το αναγκαίο μόνιμο και εξειδικευμένο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό.

Γύρω από αυτό το πλαίσιο καλούμε το λαό της πόλης μας να συσπειρωθεί, να έρθει σε ρήξη με την πολιτική της Δημοτικής Αρχής και της κυβέρνησης, μιας πολιτικής που θα προσθέτει νέα βάρη στο λαό του Τυρνάβου επιδεινώνοντας συνεχώς τη ζωή των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ