Παρασκευή 24 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προσφέρει ... εκπτώσεις σε ασφάλιστρα αυτοκινήτων!

Ολοένα και πιο βαθιά στην επιχειρηματική λογική μπαίνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά τις προτάσεις του για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΑΠΘ και των ερευνητικών προγραμμάτων για αύξηση των ίδιων εσόδων, τώρα αναλαμβάνει και παίζει ρόλο πλασιέ των ασφαλιστικών εταιρειών, προωθώντας προσφορά συγκεκριμένης εταιρείας για ασφάλιση αυτοκινήτου, με έκπτωση 5% επί των μεικτών ασφαλίστρων.

Χθες κοινοποίησε το σχετικό μήνυμα στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (διδάσκοντες, διοικητικούς υπαλλήλους και φοιτητές), δηλαδή σε ...χιλιάδες υποψήφιους πελάτες. Συγκεκριμένα, αναφέρει στο ηλεκτρονικό μήνυμα ότι «το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια διευκόλυνσης και οικονομικής ελάφρυνσης των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, ήρθε σε συνεννόηση με την εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων "Solvency Insurance Brokers". Η προσφορά αυτή απευθύνεται σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ, καθώς και στις οικογένειές τους, στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου».

Το ενδιαφέρον, βέβαια, της Πρυτανείας για την οικονομική ελάφρυνση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας είναι μόνο προσχηματικό. Αφού την ίδια ώρα, π.χ., έχει αποφασίσει να επιβάλει αυξημένα χαράτσια στους εργαζόμενους που δικαιούνται να κάνουν διακοπές στην πανεπιστημιακή κατασκήνωση στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να αυξήσει το ενοίκιο για τα σπιτάκια που διατίθενται με κλήρωση, από 9 ευρώ το μήνα σε 20 ευρώ και να επιβάλει και την έκδοση κάρτας (10 ευρώ) για την είσοδο και έξοδο των κατασκηνωτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ