Σάββατο 9 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Προωθούν σχέδια στην υπηρεσία των μονοπωλίων

Συνάντηση και από κοινού επίσκεψη στους κεντρικούς δήμους της Αθήνας και κυρίως στην πλατεία Θεάτρου, είχαν χτες το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός.

Στη συνάντηση συζήτησαν για τους τρόπους με τους οποίους θα επιδιωχθεί αναβάθμιση στο κέντρο της πόλης, τονίζοντας αργότερα σε τηλεοπτικό σταθμό ότι έχει παρατηρηθεί βελτίωση στη ζωή της πλατείας Θεάτρου σε αντίθεση με την «κεντρική πλατεία της Αθήνας» στο Σύνταγμα, η οποία, όπως ισχυρίστηκε ο Γ. Καμίνης, δεν είναι η καλύτερη με τους σκηνίτες αγανακτισμένους... εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ο Γ. Καμίνης, νωρίς το απόγευμα, συναντήθηκε με εκπροσώπους από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και εκπρόσωπο από την Ενωση Ξενοδόχων Αττικής οι οποίοι συμφώνησαν ότι τα πρόσφατα βίαια επεισόδια έπληξαν την κοινωνική και οικονομική ζωή στο κέντρο της Αθήνας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να εξομαλυνθεί η λειτουργία και η οικονομική δραστηριότητα της πόλης, ιδιαίτερα του κέντρου.

Για μία ακόμη φορά με το πρόσχημα της «κακής εικόνας», η δημοτική αρχή αλλά και η Περιφέρεια συνεχίζουν τις μεθοδεύσεις παραδίδοντας το κέντρο στους μεγάλους επιχειρηματίες, στους μεγαλοξενοδόχους και στην αστυνομοκρατία ετοιμάζοντας δράσεις σε βάρος του λαού και δραστηριοτήτων που ενοχλούν το στόχο του αποστειρωμένου κέντρου και χαλούν τη μόστρα των επενδύσεων που επιδιώκονται. Για μία ακόμη φορά κυβέρνηση, περιφέρεια και τοπική διοίκηση προωθούν συστηματικά σχέδια που βρίσκονται μακριά από την ικανοποίηση των βασικών λαϊκών αναγκών...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ