Τρίτη 12 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τραγωδία με μετανάστες

Εννέα μετανάστες σκοτώθηκαν και άλλοι 4 τραυματίστηκαν σοβαρά, ανάμεσά τους και παιδιά, όταν χτες στις 6.30 το πρωί, το αυτοκίνητο που τους μετέφερε εξετράπη της πορείας του και έγινε σμπαράλια, στην Εγνατία Οδό έξω από την Κομοτηνή.

Από τους 9 νεκρούς, οι τρεις είναι άνδρες, τέσσερις γυναίκες και δυο ανήλικοι. Σοβαρά τραυματισμένοι σε εντατικές μονάδες νοσηλεύονται ένας άνδρας στην Κομοτηνή, μια γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη και ένα παιδί στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ ελαφρά τραυματίας είναι ένας άνδρας υπήκοος Ιράκ. Η χώρα προέλευσης των μεταναστών και τα στοιχεία ταυτότητάς τους δεν έχουν εξακριβωθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι μετανάστες, ήταν ΙΧ επιβατικό, με Σέρβικες πινακίδες κυκλοφορίας που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στην Κατερίνη την 1η Ιούλη. Για άγνωστο λόγο, 500 μέτρα πριν από την ανατολική είσοδο της Κομοτηνής, ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε διαδοχικά στις προστατευτικές μπάρες και σε βάση (από σκυρόδεμα) πινακίδας σήμανσης, κατέληξε διαλυμένο (κόπηκε στα δύο) σε παρακείμενο αυλάκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ