Πέμπτη 14 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πολύμορφη δράση για το δικαίωμα στις διακοπές

Με πολύμορφες δραστηριότητες σε εργατικές λαϊκές συνοικίες των πόλεων, σε στέκια νεολαίας και σε χωριά, ξεκίνησε χτες η εξόρμηση ενημέρωσης των Οργανώσεων Θεσσαλίας της ΚΝΕ για το λαϊκό δικαίωμα στις διακοπές και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, που μοιράζεται στα πλαίσια της εξόρμησης, «το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θεωρούν ότι ο τουρισμός, οι διακοπές, η ανάπαυση και η αναψυχή είναι ανθρώπινη ανάγκη, καθολικό λαϊκό δικαίωμα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις σήμερα να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες. Αυτό που απαιτείται είναι λαϊκή εξουσία και οικονομία».

Στη Λάρισα, χτες το βράδυ, έγινε εξόρμηση σε στέκια νεολαίας στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ», στο «AEL FC ARENA» και στο Φρούριο, στη Μαγνησία σε συνοικίες της Νέας Ιωνίας Βόλου. Ανάλογη ήταν η δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ και στους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.

Σήμερα, η εξόρμηση θα συνεχιστεί το πρωί με παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς και το βράδυ στις πλατείες.

  • Στη Λάρισα σε εμπορικά καταστήματα («Πάνθεον», «Ζάρα», «Νότος», «Χόντος»), σε εργοστάσια μετάλλου («Ιντρακάτ», «Εξάλκο»), στις επιχειρήσεις «Αλφα Γουντ», «Ολυμπος» κ.ά. Στις 9.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Εργαζομένων της ΚΝΕ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
  • Στο Βόλο, σε «Ζάρα», «ΒΕΜΕΚΕΠ» και «ΑΓΕΤ». Το βράδυ θα γίνει παρέμβαση ενημέρωσης στην αγορά και στην παραλία.

Την Παρασκευή σε όλους τους νομούς θα γίνουν αγωνιστικές παρεμβάσεις σε σταθμούς του ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ, καθώς και στις εξόδους των πρωτευουσών. Επιπλέον, στο Βόλο θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό και θα γίνουν ομιλίες σε «COCA-COLA» και «Public».

Το Σάββατο η δραστηριότητα της ΚΝΕ για το λαϊκό δικαίωμα στις διακοπές θα ολοκληρωθεί με εξορμήσεις στα παράλια της Λάρισας και στην παραλία Αφήσσου Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ