Πέμπτη 14 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Κι άλλος νεκρός εργάτης

Εργατικό θανατηφόρο «ατύχημα» σημειώθηκε προχτές στις 11 πρωί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με θύμα έναν 53χρονο οδηγό φορτηγού μεταφοράς οικοδομικών υλικών. Πρόκειται για τον Γεώργιο Κασσωτάκη από το χωριό Αργυρούπολη, ο οποίος κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης οικοδομικών υλικών στην περιοχή Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου, χτυπήθηκε στο κεφάλι από την πόρτα της καρότσας με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος εκτελούσε εργασίες κατασκευής ενός τοιχίου στην περιοχή, όταν βρισκόμενος στο πίσω μέρος του φορτηγού βαρέους τύπου, προκειμένου να ξεφορτώσει τα υλικά, η πόρτα έπεσε και τον πλάκωσε με αποτέλεσμα να του σφηνωθεί γάντζος στην κρανιακή χώρα.

Αμέσως, στο σημείο ειδοποιήθηκαν και ήρθαν άνδρες της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ, με σκοπό τον απεγκλωβισμό του. Ο 53χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Ο 53χρονος, όμως, το απόγευμα υπέκυψε λόγω του σοβαρού κρανιοεγκεφαλικού τραύματος. Την προανάκριση της υπόθεσης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ