Τετάρτη 20 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επεισοδιακή συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Επεισοδιακή η χτεσινή συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, της Football leauge - Football league 2, στην οποία είχαν κληθεί για κατάθεση ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης, ο παίκτης της ομάδας Μιχάλ Νικολόπουλος, η ΠΑΕ Ηλιούπολης, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και νυν μέλος του ΔΣ Νίκος Χάλκος. Επίσης, ο Εθνικός Αστέρας και ο πρώην προπονητής της ομάδας της Καισαριανής Νίκος Παντέλης. Ολοι κατηγορούνται κατά το άρθρο «21» περί στοιχηματισμού και δωροδοκίας. Ως μάρτυς κατέθεσε και ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης, την ώρα που έμπαινε νωρίς το πρωί στο κτίριο, επιτέθηκε, παρότι φορούσε χειροπέδες, με τον χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του σε έναν φωτογράφο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Τσακογιάννης αποβλήθηκε από τους δικαστές μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Αλέξη Κούγια, υπερασπιζόμενος τον παίκτη της Ηλιούπολης, Μιχάλη Νικολόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Νικολόπουλος ρωτούσε τον Κούγια αν του είχε κάνει πρόταση να τον πάρει στην ομάδα του παλιότερα, με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να απαντά όχι και τον παίκτη της Ηλιούπολης να του λέει πως είναι ψεύτης... Σε εκείνο το σημείο ο Κούγιας χαρακτήρισε τον Νικολόπουλο ως τον πιο βρώμικο παίκτη που υπάρχει στο πρωτάθλημα και τότε αντέδρασε ο Τσακογιάννης, ο οποίος αποβλήθηκε αμέσως.

Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης αποχώρησε συνοδεία ανδρών της αντιτρομοκρατικής και θα απολογηθεί με υπόμνημα, όπως και αρκετοί άλλοι που πήραν προθεσμία ως την Παρασκευή.

Πάντως, οι δικαστές έλεγαν πως η απόφαση πρέπει να βγει σύντομα, κάτι που αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά τον Κούγια, που είχε κληθεί ως μάρτυρας, η κατάθεσή του διήρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα.

  • Αίτημα για αυθημερόν μεταγωγή του σήμερα από τις φυλακές Ναυπλίου στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος διαμήνυσε μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Κακκαβά, πως θέλει πάση θυσία να καταθέσει στην Πειθαρχική Επιτροπή και στη συνέχεια στόχος του είναι να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης για να βρεθεί και πάλι κοντά στην οικογένειά του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ