Παρασκευή 22 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Πρεμιέρα σε βαριά σκιά

Υπό τη βαριά σκιά που δημιουργεί η σωρεία έκνομων γεγονότων (με τη δράση κάποιων, αλλά και τη μη αντίδραση άλλων), αρχίζει σήμερα η φαρσοκωμωδία που ονομάζεται πλέι οφ ανόδου στην Football League. Τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στη μεγαλύτερη κατηγορία (όπου προβιβάστηκαν απευθείας ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός).

Στη Ν. Σμύρνη (20.30, CONN-X) ο Λεβαδειακός (τυπικά) φιλοξενεί τον ΟΦΗ, ενώ στο γήπεδο της Φυλής (20.30, CONN-X) ο Διαγόρας αντιμετωπίζει τη Δόξα Δράμας. Η ειδική βαθμολογία έχει ως εξής: ΟΦΗ 4, Λεβαδειακός 2, Δόξα Δράμας 1, Διαγόρας 0.

Χτες, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) επισημοποίησε την αντίθεσή του στη διεξαγωγή των πλέι οφ. Στη σχετική ανακοίνωση - μεταξύ άλλων - αναφέρεται: «Τώρα, που εμφανώς καθυστερημένα αποφασίσατε να διεξάγετε τους αγώνες Play Off, με τρόπο εξοντωτικό και ισοπεδωτικό για τους ποδοσφαιριστές και την υγεία τους, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και ιδίως οι έχοντες την εξουσία του ποδοσφαίρου. Προφανώς όλοι έχουν ξεχάσει ή συνειδητά αγνοούν ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι αναλώσιμα αντικείμενα. Απεναντίας δυστυχώς επιδεικνύουν επικίνδυνη αδιαφορία για τον ποδοσφαιριστή, την υγεία του και την επαγγελματική του σταθερότητα. Μετά από όλα αυτά ο ΠΣΑΠ εύχεται να μη συμβεί το χειρότερο. Σε μία τέτοια ανεπιθύμητη περίπτωση, θα αποδοθούν ευθύνες», επισημαίνει ο σύνδεσμος στην ανακοίνωσή του.

  • Η ΠΑΕ Ιωνικός ειδοποίησε εγγράφως την ΕΠΟ ότι παραιτήθηκε της προσφυγής της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ