Παρασκευή 22 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
Μπλόκο στο χαράτσι των 5 ευρώ

Δυναμική κινητοποίηση και δίωρο αποκλεισμό των ταμείων του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, πραγματοποίησαν χτες δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας - Πρόνοιας.

Κάλεσαν τον εργαζόμενο λαό να αρνηθεί να πληρώσει το 5ευρω και τις έξτρα εξετάσεις που χρεώνονται στις τσέπες των ασφαλισμένων και των ανασφάλιστων. Να παλέψει για να κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία και στην Πρόνοια. Να δυναμώσει τον αγώνα του για την υπεράσπιση της λαϊκής Υγείας. Να παλέψει για κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία και στην Πρόνοια. Να διεκδικήσει δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για όλους, αναβαθμισμένη με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Οι ασθενείς και οι υγειονομικοί υποδέχθηκαν θετικά την κινητοποίηση και δήλωσαν τη συμπαράταξή τους στον αγώνα που πρωτοστατούν οι δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας.

    Περιοδεία στο νοσοκομείο της Λαμίας έκαναν χτες μέλη του ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και του συλλόγου Γυναικών ΟΓΕ. Την προηγούμενη Δευτέρα μέλη των παραπάνω οργανώσεων είχαν επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Στυλίδας ενώ σήμερα θα είναι στο σταθμό της «Λάρκο» στη Λάρυμνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ