Παρασκευή 22 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Παρέμβαση σε Κέντρα Υγείας

Παρέμβαση στα Κέντρα Υγείας της Τήνου, της Μήλου και στο Νοσοκομείο της Σύρας πραγματοποίησε η εκλεγμένη του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νοτίου Αιγαίου, Λίλα Καφαντάρη, συνοδευόμενη από τον περιφερειακό σύμβουλο Βαγγέλη Σιγάλα. Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους των μονάδων υγείας, καθώς και με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Σύρας.

Το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους αλλά και διαπίστωσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα Κέντρα Υγείας στα νησιά μας όσο και το Δημόσιο Νοσοκομείο της Σύρας, με την τραγική έλλειψη προσωπικού, ιατρικό εξοπλισμό , αναλώσιμα κλπ. αλλά και τα προβλήματα που θα προκύψουν από τη συγχώνευση με το Νοσοκομείο της Νάξου.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν στις θέσεις του ΚΚΕ για αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Πρόνοια για όλους, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας και κάλεσαν το λαό και τους εργαζόμενους των νησιών να αγωνιστούν για να ανατραπεί η βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ στην Υγεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ