Σάββατο 30 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυβερνητικότερη των κυβερνητικών

Οχι που δε θα έσπευδε η ΔΗΜ.ΑΡ. να βάλει πλάτη στην κατάργηση δημόσιων οργανισμών. Ο εκπρόσωπός της δήλωσε χτες ότι «η αναγκαία μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα προϋποθέτει τη συγχώνευση ή ακόμα και την κατάργηση περιττών δημοσίων οργανισμών»!

Κι αφού τείνει χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση, σπεύδει να προσθέσει για τα μάτια του κόσμου: «Οι διαδικασίες αυτές πρέπει να προχωρήσουν με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, διαφανή τρόπο και με ουσιαστική προστασία του απασχολούμενου προσωπικού. Οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις δεν αποτελούν τη λύση. Το υπάρχον μόνιμο προσωπικό πρέπει να αξιοποιηθεί με μετατάξεις και, όπου είναι αναγκαίο, με διαδικασίες επανακατάρτισης, σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, εκεί όπου υπάρχουν - και υπάρχουν - πραγματικές ανάγκες και κενά».

Θα έπρεπε να γνωρίζει η ΔΗΜ.ΑΡ. και το γνωρίζει, αλλά σκόπιμα ποιεί την νήσσαν, ότι οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης δεν αποσκοπούν στο να εξυπηρετήσουν το «δημόσιο συμφέρον», το συμφέρον του λαού, ούτε καμία έγνοια έχει για τους εργαζόμενους στους υπό κατάργηση οργανισμούς. Ο λαός στο σύνολό του, μέσα σ' αυτόν και οι εργαζόμενοι των συγκεκριμένων οργανισμών και φορέων, θα πληρώσει βαριές τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής, όπως αυτή εκφράζεται και στο συγκεκριμένο θέμα. Ας αφήσει, λοιπόν, η ΔΗΜ.ΑΡ. τις κουτοπονηριές κατά μέρος. Στηρίζει την κυβέρνηση και την πολιτική της και οι επιμέρους ενστάσεις της δεν κάνουν καμία διαφορά για το λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ