Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
Αγωνιστικό κάλεσμα στους εργαζόμενους

Να γραφτούν μαζικά στο ταξικό συνδικάτο και να παλέψουν για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους, καθώς και για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται, καλεί τους εργαζόμενους το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Λάρισας. Στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Συνδικάτου έγινε συζήτηση για την πρόσφατη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση, για το Νέο Μισθολόγιο στο Δημόσιο, τις περικοπές στα επιδόματα και στα ΒΑΕ και τονίστηκε η ανάγκη καλύτερης οργάνωσης της αγωνιστικής δράσης.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε για το επόμενο διάστημα να βγει ανακοίνωση και να μοιραστεί σ' όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Διοίκηση, να γίνουν συσκέψεις - συγκεντρώσεις - ομιλίες κατά χώρους, να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου, ενώ σε ό,τι αφορά στα ΒΑΕ θα παρθεί πρωτοβουλία συντονισμού με άλλα σωματεία για την ανάπτυξη κοινής δράσης, με στόχο όχι απλά να εμποδιστεί ο αποχαρακτηρισμός, αλλά να διευρυνθεί η λίστα.

Θετική ήταν η εκτίμηση για τη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 του Ιούνη, με την υπογράμμιση ότι το ταξικό κίνημα και το ΠΑΜΕ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της.

Ταυτόχρονα, σημειώθηκε ότι υπάρχουν αδυναμίες και κενά στην όλη δουλειά του Συνδικάτου στο σύνολο της Τοπικής Διοίκησης, που πρέπει άμεσα και γρήγορα να αντιμετωπιστούν με το ανέβασμα της προσφοράς των μελών του Διοικούσας Επιτροπής και επισημάνθηκε η ανάγκη της παραπέρα οργάνωσης της δουλειάς σε υπηρεσίες, χώρους, Δημοτικές επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις της Περιφέρειας και ΔΕΥΑ με την εγγραφή στο Συνδικάτο και ως επόμενο βήμα τις Σωματειακές Επιτροπές και τις εκλογές στο Συνδικάτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ