Τρίτη 9 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», για τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

  • Σήμερα Τρίτη, στις 9 το βράδυ, στην Καλλιράχη Θάσου, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς. Θα ακολουθήσει θέατρο σκιών και ροκ συναυλία.
  • Αύριο Τετάρτη, θα γίνει εκδήλωση στη Δεσφίνα Λιβαδειάς.
  • Την Πέμπτη 11 Αυγούστου, στο χωριό Αρχάνι Φθιώτιδας οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί με δραστηριότητες για παιδιά μικρής ηλικίας. Στις 6.30 το απόγευμα, θα γίνει αγώνας ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αρχανίου και στις 8.30 το βράδυ θα γίνουν ομιλίες από μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν 30λεπτο αφιέρωμα στον ποιητή Κ. Βάρναλη και λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.
  • Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στα Λιμενάρια Θάσου, θα μιλήσει ο Βασίλης Καταπόδης από το Γραφείο Επιτροπής Περιοχής του Κόμματος και θα ακολουθήσει λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.
  • Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Αυγούστου, θα γίνουν εκδηλώσεις στην παραλία του Αγιοκάμπου Λάρισας, που περιλαμβάνουν πολιτικές ομιλίες, συζητήσεις για τη οικονομική κρίση και τα ναρκωτικά, τουρνουά ποδοσφαίρου κι άλλες αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
  • Το Σάββατο 13 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Μύρινας Λήμνου, εκδήλωση με χαιρετισμό από το ΝΣ Λέσβου της ΚΝΕ, προβολή βίντεο για τους νέους εργαζόμενους, ομιλία από ΝΕ Λήμνου του ΚΚΕ, θεατρικό σκετς.
  • Την Κυριακή 14 Αυγούστου, 9 το βράδυ, στις Μαριές Θάσου, θα μιλήσει ο Θοδωρής Κοντογεωργίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής του Κόμματος, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ