Τρίτη 9 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δράση ενάντια στα σχέδια απελευθέρωσης των ναρκωτικών

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχετικά με την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών

«Σκοτώνουν τα ναρκωτικά; Ρωτήστε τους επιζήσαντες»...
«Σκοτώνουν τα ναρκωτικά; Ρωτήστε τους επιζήσαντες»...
Το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την απελευθέρωση των ναρκωτικών καταγγέλλει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και καλεί τις γυναίκες να σταθούν εμπόδιο στην πολιτική που στοχεύει πρώτα απ' όλα στο μυαλό και την ψυχή της νεολαίας.

Στην ανακοίνωσή της, η ΟΓΕ αναφέρει: «Τα ναρκωτικά, η πορνεία και ο τζόγος είναι τα υλικά που κτίζει ο καπιταλισμός τον κόσμο για τη νέα γενιά. Είναι τα αντίδοτα του σάπιου αυτού εκμεταλλευτικού συστήματος, στην ανεργία, στην ανασφάλεια, στην εμπορευματοποίηση της Παιδείας, της Υγείας - Πρόνοιας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού.

Η απελευθέρωση και η νομιμοποίηση των ναρκωτικών αποτελεί κατεύθυνση της ΕΕ που εφαρμόστηκε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με καταστροφικές συνέπειες (Ολλανδία κ.α.). Στη χώρα μας είναι στόχος εδώ και δεκαετίες των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και του σημερινού πρωθυπουργού απ' όταν ήταν υπουργός Παιδείας και προέτρεπε την καλλιέργεια του χασίς σε γλάστρες για προσωπική χρήση. Το λαϊκό κίνημα είναι αυτό που τους καθυστέρησε τόσα χρόνια.

Σήμερα μπροστά στη βαρβαρότητα που εξελίσσεται με τις πολιτικές που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο σε κατακτήσεις και δικαιώματα, μπροστά στη διογκούμενη αγανάκτηση του λαού και της νεολαίας, κρίθηκε ότι μαζί με την διανομή της "κρατικής" πρέζας από τα νοσοκομεία και φαρμακεία, απαραίτητο είναι και το συμπλήρωμα της πλήρους αποποινικοποίησης της χρήσης όλων των ναρκωτικών.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καλεί τις γυναίκες της χώρας μας, τις γυναίκες που μεγαλώνουν παιδιά, τις γυναίκες που θα αποκτήσουν παιδιά, τις γυναίκες που έχουν παιδιά με τέτοιο πρόβλημα, να αντιδράσουμε αποφασιστικά ενάντια στην καταστροφή και στον όλεθρο που ετοιμάζουν για τα παιδιά της χώρας μας. Είναι χρέος όλου του λαού, των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών που φέρνουμε τη ζωή στον κόσμο να μην επιτρέψουμε να περάσει το νέο σχέδιο απελευθέρωσης των ναρκωτικών. Να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά. Κάτω τα χέρια από το μυαλό και την ψυχή των παιδιών μας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παρέδωσαν είδη ιματισμού στους πρόσφυγες στο Κλειδί (2020-04-23 00:00:00.0)
Συνέχεια στη δράση με πολλές μορφές, σε μια σειρά μέτωπα (2014-06-22 00:00:00.0)
«Οχι» στον «Κώδικα Ναρκωτικών» (2012-02-04 00:00:00.0)
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις κατά του «Κώδικα Ναρκωτικών» (2012-02-02 00:00:00.0)
Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη (2012-01-28 00:00:00.0)
«Είσαι νέα, όμορφη, έξυπνη» (2006-08-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ