Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θέατρο και... μουσική
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
  • Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει, αύριο, στην Αρχαία Μεσσήνη, τους «Σκηνοβάτες». Μετάφραση - δραματουργία - σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής. Παίζουν: Νένα Μεντή, Σοφία Φιλιππίδου, Νίκος Κουρής, Τάνια Τρύπη, Ελένη Κοκκίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Λαέρτης Μαλκότσης, Ευαγγελία Μουμούρη, κ.ά.
  • Στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, αύριο, στην παραλία Αύρας, θα παρουσιαστεί συναυλία μουσικής δωματίου, με το έργο «Piano Trio3 Opus 50» του Τσαΐκόφσκι, με τους Ντόρα Μπακοπούλου (πιάνο), Γιώργο Δεμερτζή (βιολί), Χριστόφορο Μιρόσνικοφ (βιολοντσέλο).
  • Αύριο, η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης παρουσιάζει, στη Σαντορίνη, τον «Αλλαντίν», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, διασκευή Ανδρης Θεοδότου. Παίζουν: Κώστας Βελέντζας, Ανδρη Θεοδότου, Βασίλης Λέμπερος, Σαμψών Φύτρος, Ειρήνη Στρατηγοπούλου, κ.ά.
  • «Το παιχνίδι παίζεται... Σε όλη την Ελλάδα...». Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές κραυγές και μελωδικούς ψιθύρους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (φωτ.), με εξαίρετους μουσικούς και την Τάνια Κικίδη, θα δώσουν, το Σάββατο, συναυλία στη Μεγάλη Παναγιά, στη Χαλκιδική.
  • Ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει συναυλία, το Σάββατο, στο «ergo - stasio» - 8o river party, στην Προσοτσάνη Δράμας (22.00), με τραγούδια του καινούριου του δίσκου και τη συνεργασία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του album, αγαπημένους ξένους ήχους.
  • Στο Λόφο της Σάνης (9.30 μ.μ.) το Σάββατο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα δώσει μια συναυλία, με τραγούδια μεγάλης γκάμας, από το τσιφτετέλι μέχρι τη λάτιν και την τζαζ. Μαζί της οι Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο) και Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, ούτι, τζουράς, μαντολίνο).
  • Δέκα μουσικοί και τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Ο ελάχιστος εαυτός» και κάποια «παραμελημένα», ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προσκαλεί στα μουσικά νυχτέρια του καλοκαιριού. Αυτό το Σάββατο θα βρίσκεται στη Ρόδο (Ιστριος). Μαζί του η Ματούλα Ζαμάνη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ