Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κλειδί η άμυνα

Η καλή άμυνα είναι το ζητούμενο για την Εθνική, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού Ηλία Ζούρου, για το σημερινό ματς με την ΠΓΔΜ (18.30 ΕΤ1).

«Το ματς με τα Σκόπια είναι δύσκολο, γιατί είναι μία ομάδα πολύ μαχητική, στα όρια του σκληρού. Είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι κι ευελπιστώ η ομάδα να παίξει όπως περιμένουμε. Να παίξει καλή άμυνα, γιατί στην επίθεση θα βρούμε τον τρόπο. Είναι δύσκολο το ανορθόδοξο σχήμα που χρησιμοποιούν, αλλά έχουμε δουλέψει κάποια σχήματα. Ο αντίπαλος έχει ψηλούς που σουτάρουν και τον ΜακΚάλεμπ που είναι πραγματική σφαίρα στην επίθεση».

Για την ομοιογένεια στην Εθνική ομάδα: «Δεν μπορείς να έχει τόσους αυτοματισμούς όταν έχεις μία ολοκαίνουρια ομάδα και με παιδιά που δε διαθέτουν πολλή εμπειρία. Ο χρόνος είναι λίγος και δε λειτουργεί υπέρ ημών, αλλά μέσα από τα παιχνίδια θα γαλουχηθούμε. Η ομάδα είναι το "Α" και το "Ω". Ετσι κερδίζουμε κι έτσι χάνουμε. Παίζουν πέντε, αλλά και οι επτά που είναι στον πάγκο πρέπει να είναι έτοιμοι να μπουν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν».

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα: Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Φινλανδία-Βοσνία, Κροατία-Μαυροβούνιο. Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Ουκρανία-Βουλγαρία, Ρωσία-Βέλγιο, Σλοβενία-Γεωργία.

ΑΥΡΙΟ: Α' ΟΜΙΛΟΣ: Πολωνία-Τουρκία, Μ. Βρετανία-Πορτογαλία, Λιθουανία-Ισπανία. Β' ΟΜΙΛΟΣ: Ιταλία-Γαλλία, Ισραήλ-Λετονία, Γερμανία-Σερβία. Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Βοσνία-Κροατία, ΠΓΔΜ-Φινλανδία, Μαυροβούνιο-Ελλάδα. Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Βουλγαρία-Ρωσία, Γεωργία-Ουκρανία, Βέλγιο-Σλοβενία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ