Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο»

Πλατιά σύσκεψη για το ασφαλιστικό στις 6 του Φλεβάρη, με σκοπό την οργάνωση μετώπου αντίστασης στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης 

Κάλεσμα σε κάθε συνδικαλιστή να συμμετάσχει σε πλατιά ανοιχτή σύσκεψη, που διοργανώνεται την Τρίτη 6 του Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση», απευθύνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Οπως τονίζεται στο κάλεσμα, «επειδή η καμπάνα χτυπά για όλους, παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε σε σύσκεψη ώστε όλοι μαζί από ταξική σκοπιά να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την άμυνα και την αντεπίθεσή μας».

Οπως είναι γνωστό - αναφέρεται επίσης στο κάλεσμα - η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει τη νομοθέτηση μέτρων, τα οποία σίγουρα θα δώσουν καταστρεπτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση και στις κατακτήσεις των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Γι' αυτό το λόγο το ΠΑΜΕ και επειδή η κοινωνική ασφάλιση δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους αλλά όλο το λαό, καλεί κάθε συνδικαλιστική οργάνωση και συνδικαλιστή να πάρει μέρος στη σύσκεψη.

Ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε σχετικά: «Το πρόβλημα του ασφαλιστικού είναι ένα μεγάλο ζήτημα, το οποίο εντάσσεται στη συνολικότερη επίθεση που κάνει η Ευρωπαϊκή Ενωση, η κυβέρνηση και η εργοδοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Οι προθέσεις τους έχουν διαφανεί και το επόμενο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι θα ξεδιπλωθεί η επίθεσή τους. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Το ΠΑΜΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε να μπορέσει να υπάρξει αντίσταση από τη μεριά της εργατικής τάξης.

Εμείς καλούμε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο, κάθε συνδικαλιστή, που δε θέλει να παίξει στο βρώμικο παιχνίδι του "κοινωνικού διαλόγου", που έχει αποτελέσει το "φερετζέ" στο να ξεπουληθούν εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις, να πάρει μέρος σ' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης. Ολοι όσοι έχουν τέτοια διάθεση, πλην των ξεπουλημένων ηγεσιών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, να έρθουν στη σύσκεψη για να συναποφασίσουμε και να συνδιοργανώσουμε αγώνες της εργατικής τάξης για το ασφαλιστικό. Ταυτόχρονα, καλούνται εκπρόσωποι των αγροτών και των ελευθεροεπαγγελματιών γιατί το ασφαλιστικό δεν αφορά μόνο την εργατική τάξη αλλά το σύνολο του λαού και την αγροτιά και τους μικρομεσαίους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ